Wat we doen

Wijn proeven

Wijn proeverij

Samen genieten en erachter komen wat er allemaal achter wijn schuil gaat. In een ontspannen setting bij u thuis (of op een locatie naar keuze), brengen wij de wijn naar u toe en gaan wij ons hier gezamenlijk meer in verdiepen. Voor meer informatie omtrent een proeverij kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Hier kunt u uw proeverij-wensen specificeren, waarna u een op maat gemaakt aanbod ontvangt.

Wijn & Spijs

Wijn & Spijs

Organiseert u een speciaal diner en vraagt u zich af welke wijn het best bij uw gerecht past? Laat het ons weten aan welk gerecht u denkt en wij bieden u gratis wijn advies. Natuurlijk kunnen wij de geadviseerde wijn u doen toekomen! Neem contact met ons op via het contact formulier en u ontvangt uw advies zo spoedig mogelijk.

Wijn cursus

WSET wijn beoordelen
Uiterlijk van de wijn beoordelen a.d.h.v. een kleurenkaart

Via All About Wine kunt u inschrijven voor opleidingen van het Britse Wine & Spirit Education Trust in Londen. Deze instelling is met meer dan 50 jaar ervaring een van de toonaangevende cursus aanbieders. De cursussen lopen uiteen van hoe wijn geproefd en omschreven wordt, tot een gevorderde certificaat waarbij het draait om herkennen van wijnen aan de hand van klimaat, wijnstijl en dergelijke. Voor informatie neemt u contact met ons op via het contact formulier.