Samen genieten van een romantische Valentijnswijn

Valentijn en chocolade, een welbekende combinatie! Dus waarom je geliefde niet de fantastische Chocolate Block cadeau down om samen te genieten een romantische Valentijnswijn?

Chocolate Block is de krachtpatser uit Swartland, Zuid Afrika van het wijnhuis Boekenhoutskloof. Het wijnhuis behoort tot de top 5 huizen in Zuid Afrika. Dit wijnhuis heeft in 2020 haar 2e zeer prestigieuze Platter’s South African Wine Guide Editor’s Award of Winery of the Year ontvangen.

Romantische Valentijnswijn

De neus is exceptioneel geparfumeerd met een overvloed aan rode bessen, viooltjes en peper. En dan die mond…. Een ware smaak explosie met laagjes die over elkaar heen rollen; zacht, rijp fruit gaat via specerijen als kardemom, zoethout en kruidnagel naar zachte cacaopoeder. Na deze fantastische explosie blijf je nagenieten van een ellenlange zwoele afdronk. De wijn is uitzonderlijk geconcentreerd, gestructureerd en gebalanceerd.

Start je Valentijnsdag met een romantische avond bij de open haard of gewoon op de bank met kaarslicht, samen genieten van deze romantische Valentijnswijn en een kaasplankje.

Nu verkrijgbaar, niet voor € 23.99 maar voor slechts € 21.95!

***Gratis bezorging in postcode gebied 4900 ***

Geverifieerd door MonsterInsights